ONAFHANKELIJKE LUCHTKWALITEITSMETING , prijs op aanvraag

VRAAG INFORMATIE AAN

Een onafhankelijk luchtkwaliteitsmeting, dat zich richt op het creëren van gezonde werk- en leeromgevingen, laten uitvoeren??

Dit middels een holistische, praktische en
meetbare aanpak, mbv quickscans, scorecards en certificeringen.
✓ binnenklimaat meting, focus op ventilatie en fijnstof
✓ inventarisatie van interieur en ergonomie
✓ advies met interventies voor een optimaal gezond en
virusvrij kantoor, school of zorginstelling
✓ post-interventie analyse met KPI impact report
✓ begeleiden naar Well, Reset of Binnenklimaat certificering

Welke diensten leveren wij?


Om te kunnen komen tot een gezonde werk- of leeromgeving staan wij een holistische en meetbare aanpak voor, zodat niet alleen het meest optimale resultaat wordt bereikt maar dit ook concreet gemaakt kan worden. Dit betekent dat wij zowel het binnenklimaat, het interieur als ergonomische aspecten in kaart brengen. En dit voor zowel kantoren, scholen, als thuiswerkplekken. Wij bieden hiervoor de volgende diensten:

Binnenklimaat meting 

Binnen 2 weken geven we u een volledig inzicht in hoe gezond uw binnenklimaat is. M.b.v. sensoren meten we niet alleen CO2, maar ook temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof en geur. U ontvangt een deskundig adviesrapport met analyses, conclusies en aanbevelingen voor een gezondere en optimale werkomgeving

Interieur Scan

M.b.v. observaties en checklists brengen we in kaart hoe gezond en inspirerend de werk-of leeromgeving is. We kijken naar de lay-out, inrichting, meubilair, vormgeving, verlichting, akoestiek, kleur- en materiaalgebruik

Certificering Well Building Standard of Reset

Wij kunnen u voorbereiden of begeleiden naar een volledige certificering op het gebied van Health & Wellbeing. (www.wellcertified.com) (www.reset.build)

Binnenklimaat Label

O.b.v. het PvE Gezonde Kantoren helpen wij u aan een Klasse A, B of C kantoor volgens het label van Binnenklimaat Nederland, TVVL en TNO. (www.binnenklimaatlabel.nl

Quickscan Masterplan Ventilatie in Scholen

Middels deze inventarisatie tool van TVVL, Binnenklimaat Nederland, ISSO en VCCN bepalen wij of uw gebouw voldoende geventileerd is en mogelijk in aanmerking komt voor de SUVIS regeling. (www.masterplanventilatie.nl) 

Thuiswerk Klimaat Scan

Benieuwd hoe gezond en virusvrij het binnenklimaat is op uw thuiswerkplek en hoe u dit kunt verbeteren? Wij monitoren en bewaken een week lang uw binnenklimaat op afstand en geven u gerichte tips en adviezen voor een optimaal gezonde thuiswerkplek.

Werkplekonderzoek en instructie

Deskundige coaching en begeleiding voor zowel werkplek op kantoor als thuis. 

RI&E toetsing 

Heeft u uw ARBO beleid op orde? Wij helpen u erbij!